Werk voor
de toekomst

Werk voor
de toekomst

Vooruitgang door innovatie

Vos Solar Solution is een bedrijf op het gebied van energieoplossingen dat is gegroeid, zich heeft ontwikkeld en inspeelt op de innovatie. Iets wat het oude merk niet toonde. Aan ons de uitdaging dit terug te brengen!

For the futureFor the futureFor the future

Meer doen dan het werk

Het belangrijkste product van het bedrijf is de installatie van zonnepanelen om de energierekening van de klant te verlagen. Maar dat is niet alles. Onze klant realiseerde zich dat het meer moet doen voor de planeet en klanten bewust maken van onze samenleving dat niet alleen gaat over het besparen op onze energierekening, maar ook over het redden van de wereld.

Branding
Colors

Grey
#b2b2b2
Yellow
#edcc42
Green
#3b686f

A new start

De grootste uitdaging met het nieuwe logo was om dit alles samen te vatten. Hierin staat de zonne-energie centraal, als eerste kenmerk van het bedrijf.  Een onuitputtelijke bron van energie, wat gelijk staat aan Vos Solar Solution.

Het nieuwe logo is doorvertaald in de complete huisstijl. De volgende stap binnen de samenwerking is het werven van leads met behulp van het nieuwe platform en online marketing. Hierin gaan we met behulp van de online diensten de doelgroep van Vos Solar bereiken. Denk hierbij aan nieuwsbrieven, online campagnes en direct mailing.

"De rebranding en website heeft ons veel meer leads opgeleverd"