Digitalisering van
winkelverkoop

Digitalisering van
winkelverkoop

Slijterij Nelis, gewoon gemakkelijk

Vanaf 2003 is Slijterij Nelis een begrip in Zevenbergen en omstreken. Van jenever tot een mooie whisky, van bier tot een Grand Cru Classé. Bij deze slijterij kan je het vinden. Maar het bedrijf is meer dan een verkooppunt voor alcoholische versnaperingen. Het is een ontmoetingsplek die gezelligheid garandeerd. Een full-service slijterij die in (bijna) alles kan voorzien; drank, catering & personeel.

Gewoon gemakkelijkGewoon gemakkelijkGewoon gemakkelijk

Focus op lokaal

Ontzorging. Daar was Slijterij Nelis naar op zoek. Wij hebben al het werk uit handen genomen. Zowel de ontwikkeling van de website, als socials, en grafisch design van diverse offline uitingen hebben wij gerealiseerd voor Slijterij Nelis. Geheel maatwerk en volledig naar wens van de klant ingericht.

Branding
Colors

Grey
#b2b2b2
Orange
#ff6716
Black
#000000

Van website naar webshop

Tegenwoordig bestellen we alles online, ook ons favoriete wijntje natuurlijk. Nelis benaderde ons om snel, lees zeer snel, de website te voorzien van een webshop. In slechts één week tijd, hebben wij alles op de schop gegooid en een compleet nieuwe site weggezet, inclusief een groot deel van het assortiment. Bestellingen zijn alleen maar binnen de gemeente te plaatsen, op die wijze heeft Slijterij Nelis het complete logistieke systeem helemaal zelf in de hand. De ideale online oplossing, lokaal een overwinning én natuurlijk een heerlijk assortiment.