Verwondering
door design

Verwondering
door design

Het onverwachte gewoon maken

Na een lange dag werken wil je maar een ding. We kennen dit gevoel allemaal. Het is een gevoel van warmte. Een gevoel van thuiskomen. Het gaat om de kleine dingen in het leven die het juist zo speciaal maken.

Van idee tot realisatieVan idee tot realisatieVan idee tot realisatie

Consistentie en herkenbaarheid

Deze ervaring willen wij u meegeven. Je laten genieten van die plek welke dit alles samenvat. Dit gevoel stond centraal in de visuele uitingen en communicatie binnen het project van Pieters. Wij kregen de creatieve vrije hand om voor de interieurstylist aan de slag te gaan.

De communicatie boodschap was helder. Sfeer en gemak terug laten komen in het webdesign. Beeldtaal heeft in de vormgeving van de website een grote rol gespeelt. Dit heeft de juiste sfeer weggezet volledig gericht op de bezoeker van Pieters.

Branding
Colors

Grey
#555555
Creme
#f9e9dc
Grey
#333333

De activatie van het merk

Ook in de activatie van het merk speelt de beeldtaal een grote rol. Binnen de offline en online campagnes zorgt video en fotografie voor de juiste lading binnen de communicatie. Onderscheid, consistent en herkenbaar. Naast het online platform en de online campagnes hebben wij ons ook gericht op de ontwikkeling van offline middelen.

"Een fijne samenwerking waar we erg over te spreken zijn"