Verwondering door design

Visuele identiteit van alle uitingen, inclusief content en website

Het onverwachte gewoon maken

Na een lange dag werken wil je maar een ding. We kennen dit gevoel allemaal. Het is een gevoel van warmte. Een gevoel van thuiskomen. Het gaat om de kleine dingen in het leven die het juist zo speciaal maken.

2500

Unieke website bezoekers per maand

42

Afspraken per maand vanuit de campagne(s)

16.7

CTR op lopende SEA

Van idee tot realisatie

Deze ervaring willen wij u meegeven. Je laten genieten van die plek welke dit alles samenvat. Dit gevoel stond centraal in de visuele uitingen en communicatie binnen het project van Pieters. Wij kregen de creatieve vrije hand om voor de interieurstylist aan de slag te gaan.

De communicatie boodschap was helder. Sfeer en gemak terug laten komen in het webdesign. Beeldtaal heeft in de vormgeving van de website een grote rol gespeelt. Dit heeft de juiste sfeer weggezet volledig gericht op de bezoeker van Pieters.

Ook in de activatie van het merk speelt de beeldtaal een grote rol. Binnen de offline en online campagnes zorgt video en fotografie voor de juiste lading binnen de communicatie. Onderscheid, consistent en herkenbaar. Naast het online platform en de online campagnes hebben wij ons ook gericht op de ontwikkeling van offline middelen.

Heb je genoeg gezien van ons dagelijkse werk?  En wil jij starten aan een nieuw webdesign, succesvolle campagne of een nieuwe visuele identiteit? Laten we beginnen!

Genoeg gepraat, laten we samenwerken!

Create the unexpected 

Create the unexpected 

Create the unexpected 

Create the unexpected 

Create the unexpected 

Create the unexpected