Online platform
autoverkoop

Online
platform
autoverkoop

Van Renault Twingo naar full-option Mercedes

Wat begon als een hobby is inmiddels een serieuze business geworden. K&S Trading is door de jaren heen gegroeid. Dit is zeker niet onopgemerkt gebleven. Het wagenpark is divers en heeft voor ieder wat wils. Een jong gebruikte Mercedes of een bedrijfswagen. Hier ben je aan het juiste adres.

Better. Faster. Bigger.Better. Faster. Bigger.Better. Faster. Bigger.

Een website die meegroeit

Met een groeiend bedrijf worden de verwachtingen van de klant ook anders. Het continue proces om de klantverwachting te overtreffen heeft geresulteerd in een nieuwe website voor K&S Trading. De website met voorraadbeheer is altijd up to date en is gelinkt met de database van het VWE. Een website die opschaalbaar is en mee kan groeien met de wensen van klant en het bedrijf. Een ontwikkeling die van veel waarde was voor K&S Trading.

Branding
Colors

Grey
#b2b2b2
Red
#e20a17
Black
#000000

Blijven door ontwikkelen

Naast het snel wisselende aanbod van K&S Trading, gaan de veranderingen online natuurlijk ook door. Wij dragen zorg voor het onderhoud aan de website, zodat deze altijd online is. Deze ontwikkelingen moet je blijven doorvoeren, om het gewenste gebruiksgemak te blijven behouden. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat, met nieuwe foto’s en leuke features blijft deze website helemaal up to date.

"De rebranding en website heeft ons veel meer leads opgeleverd"