Online lead
generatie campagnes

Online lead
generatie campagnes

Find new ways

Maandagmorgen, je hebt haast en rijdt achteruit de afrit af. Helaas heb je dat paaltje, wat er al enige tijd staat over het hoofd gezien. Je wil dat dit zo snel mogelijk opgelost is, die deuk moet eruit. Hier komt Deuken Centrum om de hoek kijken. Gespecialiseerd in het uitdeuken van auto’s zonder te lakken of spuiten. Maar zou jij Deuken Centrum vinden zonder dat je het bedrijf kent? Precies, in een markt met veel aanbieders is het belangrijk om zichtbaar te worden. Dit was dan ook de uitdaging die wij samen met Deuken Centrum zijn aangegaan.

Deukje? Zo geregeld!Deukje? Zo geregeld!Deukje? Zo geregeld!

Vergroten van bereik

Vindbaarheid is van groot belang. Om de zichtbaarheid te vergroten zijn wij begonnen bij de basis; een digitale strategie. De digitale strategie vormt de basis voor de onlinecampagnes die worden gevoerd voor Deuken Centrum. De data die uit de campagnes wordt gehaald analyseren wij. Deze informatie wordt weer ingezet om de online marketing te optimaliseren. Zo blijven we het product verbeteren voor de meest concrete leads.

Branding
Colors

Grey
#9e9e9d
Orange
#e94e1b
Grey
#1d1d1b

Behaalde resultaten perfectioneren

Dankzij de inzet van campagnes in Google en Bing behaalden wij al snel de gewenste resultaten. Met een zeer klein budget, wisten wij dankzij creatieve inzet, enorm veel leads binnen te halen. Een SEA campagne combineren wij graag met SEO en sociale campagnes. Aan de hand van concrete zoekopdrachten hebben wij diverse SEO pagina’s opgesteld. Zo optimaliseren wij de zichtbaarheid van nu, maar óók de toekomstige resultaten.