Offline en online

voor Denkit

Denkt met u mee

Een creatief concept en uitspraak waarvoor Denkit ramen en deuren staat. Deze leverancier van gevelproducten, zoals ramen, deuren, zonwering en gevelbekleding, werkt met een missie: uw huis het mooiste huis van de straat maken. De adviserende rol speelt hierin dan ook een grote rol. Deze factoren hebben wij vertaald in de website.

Laten zien wat je doet

De nieuwe website van Denkit dient als platform voor inspiratie en informatie. De beeldtaal (fotografie) heeft hierin een belangrijke rol gespeelt om het betrouwbare gevoel te weerspiegelen op de website. Daarnaast is de website responsive gemaakt voor desktop en mobile.

Digitaal & offline zichtbaar zijn was de uitdaging bij Denkit. Naast de website van Denkit zijn er diverse onlinecampagnes ontwikkelt voor leads & personeelswerving. Op offline gebied is er een design voor een brochure gemaakt. Een verlengstuk van de website. De zichtbaarheid stopt niet met het lanceren van een nieuwe website, daar begint het pas. De combinatie van online & offline is belangrijk voor de herkenbaarheid van Denkit.

Door middel van de duidelijke aanpak die we samen hebben bepaald hebben we de gewenste beweging en doelstellingen kunnen realiseren. Een goede stap in de het verhogen van de naamsbekendheid.

Genoeg gepraat, laten we samenwerken!