Dé online
Aardappelstal

Dé online
Aardappelstal

Aardappelen met een online randje

Al sinds 1960 voorziet de Aardappelstal ons van de meest lekkere aardappelen. Dankzij de unieke grondeigenschappen en het minimale gebruik van bestrijdingsmiddelen zorgen zij voor een hoge kwaliteit aardappelen. Dankzij een juiste middelenmix zorgen wij ervoor dat de kwaliteit ook online zichtbaar is geworden.

Aardig gelukt   Aardig gelukt   Aardig gelukt   

Van weekmarkt naar e-commerce

De aardappelstal is al jarenlang alom bekend op de weekmarkten in de omgeving, toch verdiende deze ‘stal’ natuurlijk ook online een voetstuk. Na een korte brainstorm sessie, wisten wij de wensen van Thiemo snel om te zetten in een online branding. Met een gloednieuw logo, strakke website en alle benodigde informatie bij de hand.

Branding
Colors

Creme
#fefaf0
Green
#405f34
Orange
#ebaa3c

Van offline naar online

Zoals wij wel vaker zeggen, is er voor elk probleem eigenlijk altijd wel een oplossing te vinden. Middels de toegevoegde optie om direct contact op te nemen met de Aardappelstal, zoals via WhatsApp, kwamen er steeds meer bestellingen binnen. Ongeveer 9 maanden na de lancering van de website, hebben we dan ook besloten om deze uit te breiden met een webshop.

Deze webshop is locatie gevoelig, waardoor het per postcode verschillende verzend of ophaalopties aan zal bieden. Op deze wijze kan Thiemo zijn aardappelen, groente en fruit lokaal bezorgen én kunnen zijn vaste klanten altijd terecht op één van de weekmarkten.

"Nooit gedacht dat ik mijn aardappelen ooit online zou kopen!"