WE LOVE DESIGN.

Het is onze taak innovatieve en waardevolle designconcepten naar voren te brengen die een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf.

WEBDESIGN

De drijfveer van Design Chefs is het vergroten van het online gemak, daarom werken wij voornamelijk met het CMS WordPress. Dit is veruit het meest populaire systeem wereldwijd om websites in te bouwen. Het is zeer gebruiksvriendelijk voor de bezoeker, maar ook zeker in het onderhoud. Onze websites zijn daarmee op elk apparaat gebruiksvriendelijk en zeer goed toegankelijk. Daarnaast is het zeer goed mogelijk om deze website naar wens om te bouwen tot webshop.

STIJLVOL

Binnen WordPress zijn er een ontelbaar aantal mogelijkheden om uw website zo in te richten als u wenst. Wij bouwen websites met uw wensen, daarbij geniet u van onze expertise. Dit zorgt ervoor dat de website uw visitekaartje wordt en past binnen uw bedrijf.

Bent u op dit moment wel tevreden over uw logo, of heeft u deze nog niet? Ook hierin kunnen wij u voorzien met onze expertise in grafische vormgeving. Daarbij kunnen wij u ook helpen met de huisstijl en andere desgewenste grafische objecten.

COMPLETE PLAATJE

Wij richten uw website zodanig in dat deze goed vindbaar is in onder andere Google. Ook kunnen wij helpen met het inzetten van adverteren, optimaliseren en andere online marketing activiteiten.

Heeft u geen foto’s of video’s beschikbaar om te tonen in uw website, dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen geheel voorzien in alle gewenste content, waaronder de fotografie.

Vul onderstaand formulier in, dan kunnen wij u helpen met uw online wensen.

DESIGN CHEFS.

DEDICATED to our CUSTOMERS