MARK A THING.

Wij staan altijd klaar om spannende dingen te laten gebeuren voor u en uw bedrijf. We hebben een passie voor mensen, flair voor ideeën, brede ervaring en creatieve moed die centraal staat in alles wat we doen.

ONLINE

Het uitvoeren van online marketing voor uw bedrijf moet geen bijzaak zijn, het is tegenwoordig een must. Op het moment dat uw website optimaal staat wordt het tijd dat bezoekers deze prachtige website goed kunnen vinden. Om dit te realiseren zijn er online diverse mogelijkheden, zo kunt u uw bedrijf promoten middels de sociale media.

Daarnaast wilt u natuurlijk ook gevonden in Google of andere zoekmachines, veruit de meeste bezoekers zullen via deze kanalen uw website vinden. Binnen deze zoekmachines heeft u grofweg 2 mogelijkheden tot het optimaal zichtbaar worden. Zo kunt u middels SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie, ervoor zorgen dat u op gewenste zoekwoorden bovenaan in Google komt. Hiernaast kunt u er ook voor kiezen om te adverteren via de zoekmachines, dit wordt ook wel SEA genoemd, zoekmachine advertenties. Design Chefs kan u hierbij zeer goed adviseren, elke maand zullen wij de resultaten middels een analytisch dashboard met u overleggen.

Graag leggen wij u alle mogelijkheden uit, neem gerust eens contact met ons op!

DESIGN CHEFS.

DEDICATED to our CUSTOMERS