Alles voor jouw online onderneming

Online podium voor jouw bedrijf

Een goed vertrekpunt

Een website is tegenwoordig véél meer dan een online visitekaartje, het is vaak het eerste ‘oogcontact’ met een klant of prospect. Waar een website vroeger een pagina was met contact informatie, zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos te noemen. Een website bestaat altijd een homepage, sommige websites zijn gebouwd als zogenaamde one-pagers. D

eze sites bestaan uit 1 hoofdpagina, met daarin alle bijbehorend informatie. Vaak is er een sectie met algemene info, een manier om contact te zoeken en bijvoorbeeld een stuk met aanvullende foto’s of productinformatie. Naast deze hoofdpagina is het natuurlijk mogelijk om nog meer pagina’s te maken, deze zijn dan verborgen, maar zijn essentieel voor de SEO-score van jouw website.

Content is key

De meeste websites die wij bouwen bestaan uit 5 tot een 10tal pagina’s, met de daar nog bij behorende verborgen pagina’s. Wij maken en vullen deze pagina’s altijd in overleg met de klant. Het is mogelijk dat je zelf alle content aan levert, maar ook wij kunnen daar natuurlijk in voorzien. Om een website winnend te maken, binnen jouw branche, hebben we sprekende foto’s en verbeeldende teksten nodig. Met onze professionele camera kunnen wij foto’s maken van jouw bedrijfslocatie en de processen. Daarnaast kunnen wij ook ondersteunen of geheel voorzien in alle tekstuele factoren voor de website vulling.

Een multifunctioneel platform

Wij bouwen een website met een moderne state of mind, maar daarbij ook altijd rekening houdend met het functioneren en de gebruikersvriendelijkheid. Een combinatie van deze factoren zal ervoor zorgen dat jouw bezoekers, potentiële klanten én klanten de juiste ervaring zullen hebben op de site. Naast het toepassen van de meest nieuwe mogelijkheden denken we ook graag mee in aan de juiste contact manier zoals een chatoptie of Whatsapp toepassing op de site.

View our projects

Webdesign & digital cases

Verhoog jouw online resultaat

Indien je al een website hebt, met daarbij behorende date uit Analytics, dan kunnen wij met die basis verder bouwen. We kijken naar jouw belangrijkste pagina’s én naar de concurrentie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website de beste is binnen jouw branche. Succes is wat ons drijft, wij denken graag mee!

Verhoog jouw online resultaat én val op met jouw website. Zorg ervoor dat je online succes behaalt of vergroot. We denken graag mee, online winnen doen we samen!

Website