Alles voor jouw online onderneming

Online verkoopkanaal voor jouw bedrijf

Een extra winkel, dat wil jij toch ook?

Een webshop is simpel gezegd een website waarop het mogelijk is om online jouw producten of diensten te verkopen. Het is daarnaast een verlengde van jouw fysieke winkel, maar steeds vaker zijn webshops op zichzelf staande winkels. De afgelopen jaren is het aandeel van verkopen via een webshop exorbitant hard gestegen.

Doormiddel van een winnende online marketingmix, is het mogelijk om zeer efficiënt bezoekers in jouw webshop of online winkel te krijgen.  Het resultaat is online goed te meten en de kosten van een fysieke winkel hoeven niet meer gemaakt te worden om jouw product of dienst aan te bieden. Er zijn webshops met slecht 1 product of dienst, of zelfs de hele grote met wel miljoenen producten in één webshop.

Jouw online etalage

Een goede webshop maken, slaagt met het tonen van de perfecte productinformatie. Hiervoor is het belangrijk om professionele foto’s te hebben van jouw product of dienst. Naast het maken van goede foto’s is ook een tekstueel stuk van belang, je verkoopt immers je product of dienst aan de hand van jouw webshop. Wij kunnen ervoor zorgen dat we samen deze verkopende content maken, of wij kunnen dit natuurlijk ook geheel ontzorgen.

Ideaal met Ideal

De meeste webshop die wij maken werken met een eenmalige verkoopactie, maar het is natuurlijk ook mogelijk om jouw product of dienst in een abonnements-vorm aan te bieden. De klant kan ervoor kiezen om een maandelijkse betaling in te stellen via bijvoorbeeld IDEAL of een creditcard.

View our projects

eCommerce cases

Boost je verkoop!

Op deze wijze bouw je een groot klantenbestand op met maandelijks of per kwartaal herhalende bestellingen. Een webshop bestaat meestal uit een aantal pagina’s overeenkomend met een ‘normale’ website. Daarnaast zijn het gebruiksgemak en het afreken proces van groot belang, je wilt natuurlijk geen rommel op de grond van jouw winkel hebben liggen.

Om de bezoekers en klanten zo goed mogelijk te begeleiden is het aan te raden om bijvoorbeeld een chatbot te installeren. Op deze wijze kun je vragen beantwoorden en het verkoopresultaat verhogen. Ook een directe koppeling met Whatsapp behoort tot de mogelijkheden, wij laten graag onze ideeën zien voor jouw webshop.

eCommerce