Alles voor jouw online onderneming

Visual identity voor jouw bedrijf

Visuele identiteit van jouw merk

Het gezicht van je bedrijf. Herkenbaar en onderscheidend. Dat is de visuele identiteit. Een onderdeel van de branding van je merk en dus onderdeel van je positionering en het karakter van het merk. Niet onbelangrijk het maakt jouw merk uniek. Het vormt de basis om je te onderscheiden van je concurrenten. De visuele identiteit in combinatie met branding maken jouw boodschap, waardes en kwaliteiten richting de doelgroep overtuigend zichtbaar.

Doormiddel van een winnende online marketingmix, is het mogelijk om zeer efficiënt bezoekers in jouw webshop of online winkel te krijgen.  Het resultaat is online goed te meten en de kosten van een fysieke winkel hoeven niet meer gemaakt te worden om jouw product of dienst aan te bieden. Er zijn webshops met slecht 1 product of dienst, of zelfs de hele grote met wel miljoenen producten in één webshop.

The total concept

Je visuele identiteit is meer dan alleen het logo en een huisstijl, het gaat uiteindelijk om het uit dragen van het totale concept. Wees onderscheidend, maar blijf in lijn met de wortels van je bedrijf. Een bedrijf staat niet stil, je identiteit hoort mee te veranderen en flexibel te zijn. Pas je visuele kenmerken aan op je doelgroep en zorg ervoor dat je beter herkend wordt dan je concurrenten. Stem al je bedrijfsonderdelen af om een beeld te bepalen dat meerwaarde creëert om zo een onderscheidende positie te betrekken in de markt.

Together we create

Om de visuele identiteit te bepalen, kunnen wij de Design Chefs helpen met een moodboard. Door middel van co-creatie creëren we het juiste beeld dat je bedrijf uit dient te stralen. Middels het moodboard werken wij onder andere aan het logo, huisstijl en alle facetten behorende bij de visuele identiteit. De visuele identiteit draagt bij aan alle marketing uitingen en is van grote waarde voor het uiteindelijke ontwerp.

View our projects

Visual identity cases

Communicatie die je raakt

Een sterke branding, de juiste communicatie en creatieve content dragen allemaal bij aan jouw merk. Online en offline. Content die klopt en een vertaling is van het gene wat jij doet en meer. Een gevoel van vertrouwen, kwaliteit en specialisme komen duidelijk naar voor in de content die wij creëren. Ben jij er klaar voor om dit te realiseren?

Identity