Alles voor jouw online onderneming

Social media management

Het nieuwe normaal

We kunnen bijna niet meer zonder, maar wat zijn nu de voordelen van alle sociale kanalen? Sociale media is een zeer breed begrip, het zijn alle platformen waar de gebruikers zelf verantwoordelijk zijn voor het plaatsen en delen van content. Ook wordt het veel gebruikt om contacten te behouden voor zowel privé als zakelijke gebruikers.

Er zijn een aantal zeer grote sociale media platformen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram. Daarnaast zijn er ook veel opkomende én nieuwe initiatieven die snel terrein winnen, de laatste jaren zijn dat vooral Snapchat en TikTok. Sociale media worden voornamelijk gebruikt voor vermaak en zijn daarom een ideaal platform op om te adverteren.

Genereer meer zichtbaarheid

aast het adverteren helpen wij onze klanten ook met de content creatie, zo geven wij hen meer zichtbaarheid en halen we veel interessante leads binnen. Het is vaak lastig om content te creëren die aanslaat bij je volgers, wij gaan graag dit creatieve proces aan. Soms doen we dit samen, maar vaak kunnen wij ook voldoende posts maken om jouw sociale media te laten groeien.

Mogelijkheden tot adverteren

Naast de alom bekende sociale media platformen, is Whatsapp natuurlijk ook een heel groot platform. Op dit moment staan zij nog op het startpunt om te gaan adverteren, wij als pioniers zien hier dan ook veel kansen ontstaan. Een opkomend platform, als het gaat om adverteren, is vaak een goedkope manier om jouw doelgroep te kunnen bereiken. Daarnaast is het creatief en behendig omgaan met content, budget én targeting een must voor jouw succes.

View our projects

Get noticed on social media

Doelgroepbepaling is key

Tegenwoordig is het vooral de snelheid, gemak en de videobeelden wat een platform aantrekkelijk maakt. Zo is momenteel TikTok een enorm populair platform onder voornamelijk jongeren. Ook wordt het medium Twitter nog veelvuldig gebruikt voor het snelle verspreiden van allerlei informatie én via Pinterest kun je eenvoudig al je favoriete foto’s bij elkaar selecteren. Google+ is getracht heel erg groot te maken, toch is het een ondergesneeuwd kindje van Google gebleken.

De meeste gebruikte platformen om via te communiceren als bedrijf zijnde zijn, Facebook, LinkedIn en Instagram. Whatsapp en Instagram zijn beiden van Facebook, je kunt eenvoudig via Facebookadvertenties instellen. Zo kun je met de juiste doelgroep bepaling en marketing nieuwe klanten vinden of juist anderen reactiveren.

Social media