Alles voor jouw online onderneming

Online vindbaarheid voor jouw bedrijf

Effectief inzetten van zoekwoorden

SEO, ook wel bekend als search engine optimization, staat voor alle technieken waarmee je ervoor kan zorgen dat jouw website hoger scoort in zoekmachines zoals Google of Bing. Er zijn verschillende methodes om hoger op te geraken in de zoekmachine, zoals bijvoorbeeld SEO of SEA.

Door het effectief gebruiken van bepaalde zoektermen kunnen we ervoor zorgen dat jouw website beter gaat scoren dan die van je concurrenten. Op het moment dat wij starten met de bouw van een website, houden wij direct rekening met de belangrijkste zoektermen van jouw toekomstige klanten. Dit begint in sommige cases al bij het kiezen van de juiste domeinnaam.

Lange termijn strategie

SEO is een langer traject dat niet op dag één al voor resultaat zal zorgen. De zoekmachines zullen jouw website analyseren en op basis van de opbouw een bepaalde score hieraan hangen. Des te beter opgebouwd én bruikbaarder voor de klant, des te hoger jouw website zal komen in Google of Bing. Door maandelijks de juiste content toe te voegen aan jouw website of webshop zorgen we ervoor dat de site steeds groter zal worden en daarmee een groter zoekend publiek zal bereiken.

Het plan van aanpak

Naast het relevantie aspect van jouw website is het ook belangrijk dat de site technisch in orde is. De opbouw van jouw webshop draagt hier veel aan bij, geen zorgen, wij kunnen hier volledig in ontzorgen. De combinatie met Sociale Media zoals Facebook, LinkedIn en Instagram zal ervoor zorgen dat jouw website sneller als relevant wordt gezien.

View our projects

Successful SEO cases

Een strategie die werkt

ls er veel berichten worden geplaatst met jouw link of URL erin dan zal Google een hogere score aan jouw website hangen. Tijdens onze kennismaking zullen wij middels een intakegesprek diverse informatie van jou vragen, hierin zullen wij natuurlijk ook alle hulp bieden die nodig is. Aan de hand van deze intake onderzoeken wij op welke zoektermen de focus moet gaan liggen, zo behalen wij altijd het beste resultaat voor jouw website of webshop.

Bij veel van onze klanten hanteren wij een combinatie van factoren, zo scoor je op alle vlakken. Mocht de concurrentie adverteren op jouw zoektermen, dan is het vaak raadzaam om deze mogelijkheden eens te bekijken. Zodra je overal zichtbaar bent zal jouw (toekomstige) klant niet meer om jouw website heen kunnen.

SEO