Alles voor jouw online onderneming

Search engine advertising voor jouw bedrijf

Ads, ads and ads

SEA, ook wel bekend als Search Engine Advertising of beter gezegd in het Nederlands zoekmachine adverteren. Optimaal gebruik van SEA zal ervoor zorgen dat jouw website binnen zeer korte tijd bezoekers krijgt. Door te betalen aan een zoekmachine voor het verkeer naar jouw website, zullen zij jouw advertentie direct boven in hun zoekmachine plaatsen.

Je betaalt per klik, dus er zullen nooit extra kosten bijkomen, de gewenste kosten per klik kun je zelf bepalen. Aan de hand van ons onderzoek en in samenspraak met jou, zorgen wij voor de optimale instellingen.

Optimalisatie van het proces

De meest gebruikte variant op advertentie gebied in zoekmachine is puur tekstueel. Middels bepaalde woordencombinaties zorgen we ervoor dat jouw advertenties beter zijn dan de concurrentie en daardoor dus beter zullen scoren. Door het optimaliseren van de website, zal de bezoeker terecht komen op een relevante pagina, passend bij de zoekopdracht in de zoekmachine. Een snellere website draagt bij aan een betere gebruikservaring, zo kunnen we meerdere advertenties opzetten en daarbij behorende pagina’s.

De weg naar resultaat

Via de instellingen van jouw advertentie kunnen wij de juiste doelgroep bereiken voor jouw bedrijf. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, zo is ook geen enkele advertentie gelijk. Adverteren geeft je de mogelijkheid om locaties te kiezen, apparaten én diverse demografische kenmerken. Zo zorg je ervoor dat je de gewenste (potentiele) klanten bereikt.

View our projects

Successful SEA cases

De combinatie maakt het verschil

Door online te winnen, is het vaak nodig om meerdere facetten te combineren. Zo zal een goede website of webshop, vaak helpen om jouw campagne via de zoekmachines optimaal te laten werken. Uiteindelijk zal een optimale advertentie in combinatie met een slecht werkende site geen gewenste resultaten geven.

Naast de veel voorkomende tekstuele advertenties zijn er natuurlijk ook nog andere opties binnen SEA in Google. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een display of app advertentie, deze zullen worden getoond op andere website of binnen diverse applicaties. Of kun je deze maken om videoadvertenties te laten tonen via bijvoorbeeld een platform als YouTube. Ook is het mogelijk, als je een webshop hebt, om gebruik te maken van Google Shopping. Jouw producten worden dan, met foto en titel, getoond in de zoekresultaten van Google.

SEA