Alles voor jouw online onderneming

Chatbots voor jouw bedrijf

Een extra handje

Chatbots zijn op vele verschillende wijze in te zetten en zijn écht een geweldige manier om de ervaring op jouw website of webshop te verhogen. Een chatbot kan jouw bedrijf ontzien van allerlei inkomende vragen en kan de bezoeker online begeleiden in zijn of haar proces. Op deze wijze heb jij meer tijd voor klanten of prospect met complexere vragen.

Aan de hand van een intake nemen we samen de meest gestelde vragen door van jouw klanten en prospects. We implementeren deze vragen als vaste opties voor de bezoeker van de site, met daarbij natuurlijk de antwoorden. Als de bezoeker dan een vraag aan klikt krijgt hij het antwoord behorende bij die vraag.

Een chat die meedenkt

Mocht de bezoeker niet genoeg geholpen zijn met het antwoord of de juiste vraag staat er niet bij, dan kunnen we de optie erin bouwen om een live chat te starten. Natuurlijk kan de bezoeker ook zijn of haar email adres achterlaten, of andere gegevens. Met deze contact informatie kun je de bezoeker dan op een later moment contacteren en verder begeleiden.

Data gedreven chatbot

Dankzij alle data die een chatbot verzameld, zal deze al lerende wijs steeds beter worden. Aan de hand van gestelde vragen, gaat deze processen herkennen en zal hij zo steeds meer informatie kunnen verschaffen aan de bezoeker. In samenspraak zetten wij het belangrijkste stuk op, zodat de chatbot vragen kan gaan beantwoorden. Door de vele data die er binnenkomt, bij zowel je eigen bot én natuurlijk ook bij allerlei andere bots, zal de chatbot steeds ‘slimmer’ worden.

Een creatieve oplossing

Wij kunnen jouw bedrijf helpen de volgende stap online te zetten en jouw business te laten groeien. Chatbots zijn in elke branche inzetbaar en de mogelijkheden zijn zowat eindeloos. Diverse betaalprocessen en HR vragen zijn af te wikkelen via een chatbot. Daarnaast is deze ook zeer goed inzetbaar voor het binnen halen van leads en een verlengde van de klantenservice afdeling.

Naast al deze chatbot functies is het natuurlijk ook mogelijk om alleen een persoonlijke chatfunctie op de website te bouwen. Zo kan de bezoeker haar of zijn vragen kwijt via bijvoorbeeld Whatsapp, Facebook of een directe chatfunctie. Wij denken graag mee in creatieve oplossingen om jouw website online te laten winnen.

Chatbots